Jacinta Wetzer

Nadat ik vanaf 1988 tot 2012 als redacteur, producer en muziekregisseur in dienst ben geweest bij Radio 4, de klassieke radiozender van de publieke omroep, heb ik mij in het najaar van 2012 gevestigd als zelfstandig muziekproducent.
In die hoedanigheid ben ik nog steeds werkzaam voor Radio 4 en heb ik daarnaast mijn werkterrein uitgebreid naar de organisatie, productie en presentatie van concerten, culturele festivals en themadagen. Ook schrijf, vertaal en redigeer ik cultureel gerichte teksten, programmatoelichtingen, enzovoort.
Door de jaren heen heeft koormuziek in mijn werkzaamheden steeds een grote rol gespeeld, zowel in de uitvoering door amateurs als door professionele musici. Ik ben een groot pleitbezorger van een goede wisselwerking tussen deze twee werelden.

Sinds enige jaren combineer ik met veel plezier mijn werkzaamheden binnen de muziek met een praktijk voor creatieve levens- en loopbaanbegeleiding.

Op beide werkgebieden zet ik me ervoor in om in een sfeer van aandacht en ruimte, mét op zijn tijd een relativerende knipoog, het beste uit iedereen naar boven te halen.