levens- en loopbaancoaching

In een aantal bijeenkomsten gaan we in op jouw vragen en mogelijkheden. In een open sfeer help ik je antwoorden te vinden op je vragen en je mogelijkheden te verkennen.

Muziek, creatieve oefeningen en visualisaties kunnen deel uitmaken van het traject. Muziek roept allerlei associaties op, tekeningen maken duidelijk waar woorden aan voorbij gaan. Om deze oefeningen te doen hoef je niet muzikaal of creatief te zijn. De oefeningen helpen je om op een nieuwe, onverwachte manier naar je huidige situatie te kijken, en zo los te komen van je vaste denkpatronen.

Er zijn 2 basisprogramma’s
Met nieuwe energie aan de slag – in 2 maanden weer met plezier aan het werk
Jouw route – in 5 stappen op zoek naar jouw eigen stijl in werk en dagelijks leven
Praktische informatie over de basisprogramma’s.


ervaringen van cliënten

Muziekprofessional:
Ik kijk zeer goed terug op mijn coachingstraject met Jacinta. Los van dat het het voor mij tot een fijn eindresultaat leidde, was het proces zelf ook erg prettig. Een dergelijk coachingstraject kan in het begin soms wat ongemakkelijk aanvoelen, maar al tijdens de eerste sessie was de sfeer uiterst aangenaam. En zo’n prettige, ongedwongen sfeer is bij uitstek een belangrijk criterium om tot diep in de kern van je persoon te komen. En hier ligt, wat mij betreft, de kracht van Jacinta: het creëren van een prettige, veilige ruimte waarin ze je doormiddel van goede vragen en opdrachten helpt om je eigen gedachteprocessen te verkennen en te structureren. Ik heb mezelf tijdens het traject veel beter leren, en dat is naar mijn mening essentieel in de zoektocht naar een goede balans in het (werkende) leven.”

—-

“De ontspannen, open en ongedwongen sfeer zorgde ervoor dat ik alles durfde te bespreken. Jacinta heeft mij laten inzien dat je zaken ook op een heel andere manier kunt benaderen, een manier die het vinden van oplossingen veel makkelijker maakt. Door uit mijn tunnelvisie te komen ben ik goed gaan inzien wie ik ben, waar ik goed in ben, wat ik wil en waar ik naartoe werk.”

—-

 “Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Jacinta heeft een rustige benadering en is een en al oor. Ze heeft een goede aanpak waarbij ze je een spiegel voorhoudt, waardoor duidelijk wordt waar de knelpunten zitten. Ik had ook echt het gevoel dat we telkens ‘hard’ aan het werk waren, de tijd was altijd zo voorbij.”

—-

 “Door de oefeningen ben ik tot inzicht gekomen waar ik momenteel sta en welke keuzes ik kan of moet maken. Daarnaast heb ik geleerd om hetgeen ik heb meegemaakt niet weg te stoppen maar juist een mooie plek te geven. Jacinta is zeer prettig en vriendelijk. Ze kan goed luisteren en is empathisch. Door haar goede voorbereiding van de sessies weet ze de gesprekken goed te leiden.”

—-

“Ik heb al van heel wat mensen begeleiding gehad, maar hier ben ik echt verder mee gekomen.”

—-

Muziekprofessional (zelfstandig ondernemer):
“Het coachingstraject is voor mij inspirerend en waardevol geweest. Na negen sessies is er een hoop veranderd! Vooral de creatieve methodes bieden een veelzijdige blik op het eigen leven. De balans tussen praktische, reflectieve en soms filosofische opdrachten is heel goed. Jacinta heeft mij precies op het juiste moment geholpen en met positieve energie bijgestaan om mijn eigen kracht en waarden in te zien, te concretiseren én te houden. Ik kan me nu met volle overtuiging en zelfbewust gaan richten op de dingen die ik echt wil doen.”

—-

“Ik kwam met een vrij concrete loopbaanvraag (dacht ik), maar ben eigenlijk veel tegengekomen wat áchter die vraag ligt. Waardevolle inzichten waar ik zónder coaching niet op was gekomen! Daarnaast is een vertrouwelijke en open sfeer mijns inziens absoluut noodzakelijk als je echt ergens wil komen. Je moet geen remmingen voelen om jezelf open te stellen, en je moet je serieus genomen voelen en het proces zelf serieus nemen. Deze sfeer heb ik in alle gesprekken ervaren, en gewaardeerd.”

—-

“Met reuzenstappen ben ik vooruit gegaan, heb na zeker 15-20 jaar voor het eerst mijn schilderspullen uit de kast gehaald. Een mijlpaal voor mij! Jacinta’s begeleiding leidde ertoe dat ik mijn werksituatie uit verschillende hoeken kon bekijken waardoor mijn houding veranderde. Ik heb mijn werk de juiste plek gegeven en mijn privéleven meer waarde. Mijn leven is door dit traject echt veranderd, ik sta weer actief in het leven en geniet er volop van, en het ging allemaal bijna vanzelf.”

—-

“Jacinta heeft me geholpen een keuze te maken en ook achter deze keuze te blijven staan. De gesprekken waren ontspannen en down to earth. Leuke opdrachten toegespitst op waar je mee bezig bent en zou willen zijn. Ik kwam er altijd met een goede bui en vol inspiratie vandaan.”

—-

“Jacinta heeft mij ontzettend goed geholpen! Ik was al 7 jaar zoekende naar wat ik wilde gaan doen en binnen een paar sessies werd een richting duidelijk. Kortom dit had ik veel eerder moeten doen. De opdrachten waren goed haalbaar en hebben mij een hoop inzicht in mijzelf gegeven. En niet onbelangrijk: het contact met Jacinta heb ik als bijzonder prettig ervaren!”